onsdag 19 mars 2014

Ett nytt verksamhetsår 2014

Tack för ett trevligt årsmöte i Motala!

Det var 40 medlemmar som deltog vid årsmötet den 15 mars, inkvarterade på hotell Nostalgi i Motala.
Foto: Peter Rundström
Joel Wetterberg avgick som ordförande och till ny ordförande välkomnar vi Lars Palm, ledamot i styrelsen sedan 2011.
Peter Rundström, Andreas Berne, Per-inge Linqvist och Kerstin Bergström lämnade sina poster som ledamöter. Anders Carlsson valdes om som kassör och Kiki Beije sitter kvar ett år som ledamot.
Som nya tillskott i styrelsen välkomnas Jerker Paulsson och Mikael Karlsson från västkusten!
Jerker Paulson har en bakgrund inom SKX - Svenska Kryssarklubben och Mikael Karlsson är engagerad i föreningen M/S Atene.

Under helgen gästades vi av KYSTENs organisationsrådgivare Tore Friis-Olsen, som berättade lite om hur deras organisation är uppbyggd och välkomnade SSF's medlemsfartyg att gästa Oslos hamn under Nordiska Kustkulturfestivalen som infaller den 17-20 juli i år, 2104 (se mer nedan). Mer om Kysten på deras hemsida: http://www.kysten.no/


Vi hade också besök av Kjell Nordeman, arbetslivsintendent för Arbetets Museum och medlem (ordf t.o.m. mars 2014) i SÅF, Svenska Ångbåtsföreningen.
Foto: Peter Rundström
Kjell informerade om Arbetets Museums olika projekt och kurser som hålls under 2014, för engagerade i arbetslivsmuseer i hela landet, för mer info skriv till: kjell.nordeman@arbetsmuseum.se

Under söndagen besökte vi Motalas Industrimuseum och tittade på bygget av replikan Don Carlos, se mer på föreningen Ankarklysets hemsida: www.doncarlos.se

Foto Peter Rundström

Finns det intresse hos dig som enskild medlem eller bland de engagerade på ert fartyg att arbeta med en fråga som berör er och bidra med de kompetenser ni besitter?

skriv till styrelsen@ssf.h.se

Med hjälp av arbetsgrupper som tar fram konkreta förslag på förbättringar och ändringar inom SSF förbättrar vi både kunskapsutbytet samt kontakten mellan styrelsen och medlemmarna och kan åstadkomma mer inom föreningen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar